ÇFARË PËRFITI ME TRAJTIM HYDROMAVERICH CLEANER?

Përparësitë kryesore janë tre: rritja e fuqisë dhe çift rrotullimit të motorit, reduktimi i konsumit, reduktimi i gazrave të shkarkimit.