PSE RRITET FUQIA E MOTORIT?

Hidrogjeni ka 138 oktane bazë, prandaj një fuqi shumë e lartë në krahasim me karburantet tradicionale dhe në të njëjtën kohë bën që karburanti të digjet plotësisht dhe me efikasitet.

 
 
y>