PSE REDUKTET KONSUMIMI?

konsumi zvogëlohet sepse djegia përmirësohet dhe efikasiteti i motorit rritet, për më tepër të kesh një motor të pastër të gjitha organet funksionojnë më mirë dhe kjo gjithashtu ndihmon në uljen e konsumit